Verzekeraars

Wij hebben volmachten van een aantal verzekeraars. Dit houdt in dat wij de bevoegdheid hebben om producten van verzekeraars onder ons eigen merk te verkopen. Voor de klant levert dat veel voordelen op. Zo kunnen wij de klant een snelle polisafgifte bieden en kan onze eigen schadeafdeling zorg dragen voor een snelle en deskundige afwikkeling van schades. Alles wordt direct binnen het bedrijf geregeld.

Als volmachtbedrijf zijn wij een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeraars. Bij ons zijn alle verzekeringen en uitgebreide mogelijkheden van de verzekeraars af te sluiten.

 

Voor de volgende verzekeraars treden wij op als gevolmachtigd agent:

Reaal

Bij Reaal vind je heldere producten met een duidelijke uitleg. Zo hou jij altijd de touwtjes in handen en bepaal je zelf wat je verzekert, en hoe jij je verzekeringen regelt. Wat je ook kiest, wij maken het in orde. Zodat jij kan zeggen: Lekker geregeld. Reaal.

Reaal
https://overwater-volmacht.nl/wp-content/uploads/2020/03/logo-reaal.png
https://overwater-volmacht.nl/wp-content/uploads/2020/03/logo-das-1.png

DAS

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers.

DAS

Allianz

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. Allianz is the home for those who dare.

Allianz
https://overwater-volmacht.nl/wp-content/uploads/2020/03/logo-allianz-1.png
https://overwater-volmacht.nl/wp-content/uploads/2020/03/logo-dezeeuwse-1.png

De Zeeuwse

Ons motto: de oplossing dichtbij. De Zeeuwse is een regionale verzekeraar. Voor zowel mkb- als agrarische bedrijven en particulieren. Van oorsprong gericht op Zuidwest-Nederland. Maar met name voor agrariërs ook in andere regio’s actief. Want verzekeren is maatwerk.

De Zeeuwse

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten.

Nationale Nederlanden
https://overwater-volmacht.nl/wp-content/uploads/2020/03/logo-nn-1.png

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.