Verzekeraars

Wij hebben volmachten van een aantal verzekeraars. Dit houdt in dat wij de bevoegdheid hebben om producten van verzekeraars onder ons eigen merk te verkopen. Voor de klant levert dat veel voordelen op. Zo kunnen wij de klant een snelle polisafgifte bieden en kan onze eigen schadeafdeling zorg dragen voor een snelle en deskundige afwikkeling van schades. Alles wordt direct binnen het bedrijf geregeld.

Als volmachtbedrijf zijn wij een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeraars. Bij ons zijn alle verzekeringen en uitgebreide mogelijkheden van de verzekeraars af te sluiten.

 

Voor de volgende verzekeraars treden wij op als gevolmachtigd agent:

https://overwater-volmacht.nl/wp-content/uploads/2020/03/logo-das-1.png

DAS

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers.

DAS

De Zeeuwse

Ons motto: de oplossing dichtbij. De Zeeuwse is een regionale verzekeraar. Voor zowel mkb- als agrarische bedrijven en particulieren. Van oorsprong gericht op Zuidwest-Nederland. Maar met name voor agrariërs ook in andere regio’s actief. Want verzekeren is maatwerk.

De Zeeuwse
https://overwater-volmacht.nl/wp-content/uploads/2020/03/logo-dezeeuwse-1.png
https://overwater-volmacht.nl/wp-content/uploads/2020/03/logo-nn-1.png

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten.

Nationale Nederlanden

Rhion Versicherung AG

De verzekeraar achter rhion is de in 2005 opgerichte Rhion Versicherung AG en is bedrijfsonderdeel van de Rheinland Versicherungsgruppe. In Nederland richten we ons op de volmachtmarkt en werken we exclusief samen met NVGA-leden. In Duitsland werkt rhion tevens met vrije tussenpersonen.

Rhion Versicherung AG
https://overwater-volmacht.nl/wp-content/uploads/2021/08/Rhion-logo.png