Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ondernemen betekent niet het alleen maken van winst, het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Als ondernemer hebben wij maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij doen dit door het leveren van toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers: inventariseren, adviseren en (alleen als het nodig is) verzekeren. Natuurlijk geldt dit ook voor onze medewerkers. Dat vullen wij in door het bieden van goede arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en het actief deelnemen aan de verdere ontwikkeling van de onderneming.

Door het leveren van een bijdrage aan de samenleving. Wij gaan bijvoorbeeld zuinig om met energie en hebben zonnepanelen laten plaatsen en hebben wij onze tl-verlichting vervangen voor LED lampen welke (veel) zuiniger zijn en langer meegaan. Uit oogpunt van duurzaamheid versturen wij geen fysieke polisvoorwaarden. Daarom hebben wij voor u de polisvoorwaarden online beschikbaar gesteld.

https://overwater-volmacht.nl/wp-content/uploads/2020/03/FotografieIngeborgvanBruggen-1238.jpg

Ook sponsoren wij goede doelen en verenigingen, zoals:

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Wij voldoen aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u gewaarborgd.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.