Carrière bij Overwater Assurantie

Werken bij Overwater...

Uitdagend werk bij een zich steeds verder ontwikkelende organisatie in een prettige werkomgeving met zorg en aandacht voor elkaar, met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Uitdagend werk, doordat wij ons inspannen om voorop te blijven lopen in ons vakgebied op basis van het motto: inventariseren, analyseren, adviseren en alleen als het nodig is verzekeren.

Bij een steeds verder ontwikkelende organisatie. Wij werken permanent aan de ontwikkeling van onze organisatie omdat wij ervan overtuigd zijn dat daardoor – en door een intensieve samenwerking- de totale organisatie kan excelleren en groeien. Iedere collega heeft hierin een duidelijk omschreven rol:

  • om zo een maximale betrokkenheid te realiseren;
  • zodat iedereen begrijpt dat het onderhouden van een organisatie niet vanzelf gaat;
  • omdat het noodzakelijk is de hoeveelheid werk te verdelen;
  • omdat zo de grootste kans op verbeteringen wordt gerealiseerd.

Dit is gebaseerd op de gedachte dat als we een goede baan in een inspirerende omgeving en een goed salaris willen hebben, de organisatie daar ook uitvoerende betrokkenheid van de collega’s van mag vragen.

Een prettige werkomgeving met zorg en aandacht voor elkaar. Er wordt bij ons hard gewerkt maar er is ook tijd voor plezier en aandacht voor elkaar. Wij werken zo samen aan het succes van ons allemaal.

Goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed geregeld. Een voorbeeld hiervan is de wijze waarop wij omgaan met arbeidscontracten. Anders dan veel andere bedrijven werken wij zoveel mogelijk met arbeidscontracten voor onbepaalde tijd omdat wij onze collega’s  waarderen en het niet meer dan logisch vinden dat er (na een korte inwerkperiode) een aanbod volgt voor een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Wij voldoen aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u gewaarborgd.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.